Bezoekersinfo

Dancing in the Street is het festival voor Achterhoekse dansliefhebbers dat eens per jaar de sfeervolle binnenstad van Groenlo omtovert tot één grote dansvloer. There’ll be swinging, swaying and records playing!

Programma

Voor iedereen op het terrein vanaf 19.00 uur een bandje verplicht. Voor het avondprogramma betaal je een kleine entree aan de kassa. Tickets bestel je via deze deze link.

De line-up voor de hele dag check je hier.

Voorkom in de rij staan; bestel je tickets online!

Tickets voor Dancing in the Street zijn verkrijgbaar bij de kassa of te bestellen via het kopje ‘Tickets‘ op deze pagina. Online bestellen kan tot een dag voor het evenement en bij bestelling in onze Early Bird periode krijg je van ons een dikke korting op het entreebandje! Maar let op: alleen bij online bestellingen. Ook voorkom je hiermee in de rij staan bij de kassa. Wedden dat jij zo supersnel op de dansvloer staat?

Parkeren

Auto’s

Het beste kun je je auto parkeren op parkeerplaats ‘Wheme’ of op de parkeerplaatsen aan de rand van de stad. Vandaaruit is het een kleine wandeling naar onze ingang.

Fietsen

Fietsen kun je op de Wheme kwijt. We willen je i.v.m. bereikbaarheid van hulpdiensten met klem vragen je fiets niet in de Beltrumsestraat te parkeren!

En als je met een écht grote groep komt, kun je natuurlijk ook voor bus of taxivervoer terecht bij Hartemink of een andere vervoerder.

Voorkom overlast

Eén van de dingen die Dancing in the Street zo uniek maakt, is dat de stad het decor vormt. We zijn als organisatie erg blij met de buurt die het evenement een warm hart toe draagt. Zonder medewerking van de ‘Street’ geen Dancing in the Street. Daarom willen we je vragen om overlast in welke vorm dan ook te voorkomen, zodat we Dancing in the Street nog heel lang op deze unieke locatie kunnen blijven organiseren. Lees ook onze huisregels.

Aanwonenden

Aanwonenden ontvangen twee a drie weken vooraf van ons een informatiebrief. Ben je direct aanwonende en heb je van ons geen brief ontvangen of ben je deze kwijtgeraakt? Neem dan contact op via [email protected]